Wij respecteren uw privacy! Voor een goede werking van de website Audiocare.nl maken wij gebruik van cookies!

Harman Kardon AVR Onderzoek-Reparatie

Direct uitvoerbaar

Ter reparatie

49,95 €

Meer info

Harman Kardon AVR onderzoek - reparatie

Supereenvoudig uw Harman Kardon laten onderzoeken e/o repareren.

Selectie - Onderzoek

Het betref een onderzoek om uw geselecteerde AVR type te controleren, wanneer duidelijk is wat de problemen zijn - krijgt u hierover een terugkoppeling. Het onderzoeksrapport geeft u duidelijkheid m.b.t. de klachten en de eventuele bijkomende kosten als het hersteld dient te worden. Het verplicht u verder tot niets - als u afziet van reparatie dan sturen wij u het apparaat netjes retour zonder extra kosten. De kosten die u afrekent zijn incl. het retourneren.

Na het onderzoek is er vastgesteld wat het euvel is, op basis van deze informatie krijgt u een voorstel met een prijsindicatie. Indien akkoord, gaan wij over tot het herstellen van het betreffende apparaat. Wanneer gereed - sturen wij u per e-mail/sms een iDEAL betaallink, na betaling gaan wij over tot het retourneren van uw apparaat. De track en trace gegevens voor de retourzending van uw apparaat krijgt u per e-mail na het aanmaken van het PostNL-label toegestuurd.    

Selectie - Reparatie

Kiest u voor reparatie - dan kunt u na het bestellen - het apparaat "goed verpakt" naar ons versturen of zelf aanleveren. Als uw apparaat is hersteld dan krijgt u hiervan een "Gereedmelding" uit het systeem per e-mail. Na het aanmelden van uw opdracht bij PostNL, krijgt u de track en trace informatie van deze zending per e-mail eveneens toegezonden.

Zelf aanleveren - afhalen

Als u uw Harman Kardon AVR zelf wilt aanleveren en afhalen dan is dit ook mogelijk. U kunt deze volgens afspraak komen aanleveren, als het apparaat is aangeleverd - koppelen wij dit aan uw gegevens (account), hiervan krijgt een ontvangstbevestiging per e-mail.

Een aanleverdatum plannen:

U heeft de mogelijkheid om uw opdracht gepland aan te leveren, middels deze link vindt u meer informatie over het aanleveren.

30 andere producten in dezelfde categorie:

FaqsSubwoofer reparatie

Voedingsreparatie

Accessoires