Audiocare.nl maakt gebruik van cookies, wilt u een goedwerkende website accepteer dan de cookies!

Over ons

AudioCare.nl Uw Harman Kardon Specialist

Na jaren gevestigd te zijn geweest aan de Lenteweg 62 (Euregio Bedrijvenpark) vindt u ons sinds 2006 in Enschede-zuid, en wel aan het industrieterrein De Reulver 97 in hetzelfde pand als High-End en conventioneel audiospecialist W&W Audio, deze is aan de vooringang (blauwe deur) De Reulver 97 te vinden. De activiteiten van AudioCare.nl de ingang technische dienst vindt u aan de achterzijde, de Reulver 97-A, zie verdere informatie hieronder vermeld.


    

  • Onze gegevens:
  • BTW-NR: NL001947298B69
  • KvK 60875038
  • IBAN: NL92 DEUT 0524 270* **
  • BIC: DEUTNL2N
  • Tel 053-4771122 Openingstijden klik hier!

De Reulver 97-A Enschede, zie pijlaanduiding!

cms-img

Gezien vanaf de achterkant HUBO

U kunt bij ons vrij parkeren wanneer u ons wilt bezoeken. Audiocare is direct bereikbaar "ook met uw vervoersmiddel" via de poort aan de rechterzijde. Dit is aangegeven met een blauwe pijl op de foto, als u hier naar achteren gaat komt u direct en rechtstreeks in onze technische dienst terecht.

Een reparatie aanleveren!

Bij aankomst; ga zelf niet lopen slepen met zware apparatuur, wij hebben voor u een trolley met dikke luchtbanden zodat u apparaat niet door elkaar wordt geschud, hiermee kunt u uw apparatuur direct naar onze technische dienst vervoeren. U heeft ook de mogelijkheid om met uw auto naar achteren te rijden om daar uw apparatuur (reparatie(s) uit- en in te laden.Openingstijden:

Wij zijn bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en op de zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur, dit geldt tevens voor onze telefonische bereikbaarheid.
BDS types Ruilmodule voeding