Wij respecteren uw privacy! Voor een goede werking van de website Audiocare.nl maken wij gebruik van cookies!

Harman Kardon HK-Type Reparatie

Direct uitvoerbaar

Ter reparatie

69,95 €

Meer info

Harman Kardon HK-type reparatie aanmelden


Wat kunt u verwachten:

Na de bestelling van deze service kunt u uw Harman Kardon beginnend met HK "het maakt niet uit welk HK typenummer" ongeacht de klacht ter reparatie aanleveren wanneer het niet duidelijk is wat er aan uw apparaat mankeert. Het is niet altijd mogelijk om vooraf te zeggen wat het probleem is en wat de kosten zullen bedragen. Ons standpunt is: Meten is weten! Wanneer u gebruik maakt van deze service-aanmelding dan controleren wij het apparaat en zoeken wij uit wat er aan de hand is, dit wordt het vooronderzoek genoemd. Het behoort ook tot de mogelijkheid dat het apparaat in het vooronderzoek voor de € 70.- gemaakte kosten hersteld kan worden dit m.b.t. de klacht(en) dat tijdens het onderzoek wordt geconstateerd. Niet alle reparaties zijn per definitie kostbaar. Zijn de kosten voor herstel hoger dan wat er betaald is dan gaan wij kijken wat de eventuele bijkomende kosten zullen zijn, en stellen u hiervan op de hoogte. Als u akkoord bent dan gaan wij over tot verdere reparatie. Wilt u dit om welke redenen dan ook niet uitgevoerd hebben, geen probleem U bent tot niets verplicht zonder bijkomende kosten! 

De kostenberekening:

De kosten zijn gebaseerd op het vooronderzoek en eventueel als het binnen de kosten blijft -de reparatie. Deze kosten €69.95 bestaan uit 21% btw (57.81 excl. btw), laatst genoemd bedrag hierin zit 1 uur arbeidsloon en er is €15.- gereserveerde ruimte voor klein materiaal en €6.95 verzendkosten voor het retourneren, het retourneren zit dus tevens bij de prijs in. Ook als het repareren door te hoge kosten niet door hoeft te gaan dan zijn de onderzoekskosten voldaan en wordt uw apparaat zonder bijkomende kosten geretourneerd met PostNL!

Extra; Verzendlabel naar audiocare.nl:

Als extra mogelijkheid kunt u tevens gebruik maken van een verzendlabel van PostNL. Dit verzendlabel kunt u optioneel toevoegen bij deze opdracht, de bijkomende kosten zijn 7.95 U krijgt dan van ons een aangemaakt label van PostNL per e-mail toegestuurd met direct de juiste adressering naar Audiocare.nl in Enschede dat kunt u dan na uitprinten op de doos toevoegen. Het voordeel is dat u het pakket met reparatie met een gewicht tot 23 Kg zo kunt afleveren bij PostNL. (Voor u zou dat normaal 6.95 tot 10 Kg zijn) Het label wordt ingescand bij aflevering op het PostNL filiaal en u ontvangt hiervoor een ontvangstbewijs.

Info over het versturen:

Klik hier voor meer informatie over het versturen!

30 andere producten in dezelfde categorie:

FaqsSubwoofer reparatie

Voedingsreparatie

Accessoires