Audiocare.nl maakt gebruik van cookies, wilt u een goedwerkende website accepteer dan de cookies!

Reparatie

Audiocare.nl, Harman Kardon Repair Services!


Voor vragen over reparaties, klik hier!

Met reparatie maakt u de keuze om het gehele apparaat naar ons toe te sturen of te brengen. Met de getoonde prijzen weet u vooraf waar u aan toe bent en aan kosten kwijt bent. U dient alleen te zorgen voor een goede ruime omdoos 5 cm gezien van alle kanten, (het...

Audiocare.nl, Harman Kardon Repair Services!


Voor vragen over reparaties, klik hier!

Met reparatie maakt u de keuze om het gehele apparaat naar ons toe te sturen of te brengen. Met de getoonde prijzen weet u vooraf waar u aan toe bent en aan kosten kwijt bent. U dient alleen te zorgen voor een goede ruime omdoos 5 cm gezien van alle kanten, (het liefst de originele doos) met voldoende opvulmateriaal. Bestel, reken de reparatie af en verstuur het apparaat met uw gegevens (kopie factuur, geen printer-, geen probleem, een handgeschreven briefje met uw gegevens en het ordernummer kan ook) naar: AudioCare, De Reulver 97 7544 RT Enschede. U krijgt na de bestelling nog instructies met de vraag of u ons de track en trace gegevens kunt verstrekken.

Meer

Reparatie  Er zijn 84 producten.

Subcategorieën

 • Infinity

  Hier vindt u een overzicht voor Infinity reparaties welke direct uitvoerbaar zijn. Alle materialen zijn altijd op voorraad om de reparatie uit te kunnen voeren. Maak uw keuze in de aangeboden types!

 • Harman Kardon

  Audiocare.nl, Harman Kardon Repair Service!


  Hier vindt u alle subcategorieën voor Harman Kardon reparaties welke direct uitvoerbaar zijn. Direct overzicht subwoofers klik hier!

 • JBL

  JBL Subwoofer Repair

 • Yamaha

  Hier vindt u alle subcategorieën voor Yamaha welke direct uitvoerbaar zijn.

 • Sony

  Sony

filteren
per pagina
Weergegeven 1 - 6 van 84 items


BDS types Ruilmodule voeding

Categorieën

Toppers