Wij respecteren uw privacy! Voor een goede werking van de website Audiocare.nl maken wij gebruik van cookies!

Infinity Overture 3 Reparatie O-LFAE3

Direct uitvoerbaar

Ter reparatie

119,95 €

Meer info

Alle info van klachten tot uitbouwen - klik hier!

Specificaties omtrent deze modulereparatie:


Modules worden gerepareerd (door sommigen ook "gereviseerd" genoemd), alle componenten in het voedingsgedeelte en eindtrap worden vervangen -hierbij zijn ook de modificaties inbegrepen welke tot de laatst geproduceerde Infinity Overtures door de fabrikant zijn aangebracht. Deze Infinity Overture reparatie(s) worden in een duurtest getest op functie zodat ze voldoen aan de fabrieksspecificaties. Tevens wordt de stand-by tijd teruggebracht naar 10 minuten, module schakelt uit naar stand-by wanneer er geen signaal meer wordt aangeboden. 


Houdt u er rekening mee wanneer er 1 module defect is, zal de andere ook spoedig volgen, ze hebben immers dezelfde branduren. Wij raden aan om beide modules gelijktijdig aan te bieden zodat u dit probleem heeft opgelost voor de toekomst.


Hoe gaat het in zijn werk


U kunt deze reparatie online bestellen en voldoen in de shop, u stuurt uw eigen uitgebouwde module compleet naar ons toe. Als wij uw module hebben ontvangen wordt deze gerepareerd en getest, na deze test sturen wij de module naar het door u opgegeven afleveradres tijdens uw registratie. Uw reparatie zal binnen 3 werkdagen weer in uw bezit zijn!

Voeg altijd uw gegevens (bijv. kopie factuur welke u ontvangt na het afrekenen van deze reparatie via iDEAL) bij de module dat u opstuurt naar Audiocare.nl, met deze gegevens weten wij dat de ontvangen module van u is! Tevens ontvangt u van iedere status een bericht, -van binnenkomst in ons magazijn tot verzending!

Belangrijk voor het versturen van uw module:


Neem uw verantwoordelijkheid voor het versturen, neem altijd een ruime en deugdelijke omdoos om uw uitgebouwde module te versturen. Het dient ook in dezelfde doos retour te worden gestuurd. Het belangrijkste, zo voorkomt u beschadigingen!!!


 

30 andere producten in dezelfde categorie:

Faqs

Klanten met dit product gebruikten ook deze!Subwoofer reparatie

Voedingsreparatie

Accessoires