Wij respecteren uw privacy! Voor een goede werking van de website Audiocare.nl maken wij gebruik van cookies!

Harman Kardon

Hier vindt u Harman Kardon ruilmodules, deze actieve modules dient u eerst zelf uit de behuizing te bouwen en daarna naar ons te versturen. Het is ook mogelijk de complete subwoofer tegen een kleine meerprijs naar ons te versturen. Let wel dat u eerst het artikel dient te bestellen en af te rekenen voordat u de uitgebouwde module of complete sub...

Hier vindt u Harman Kardon ruilmodules, deze actieve modules dient u eerst zelf uit de behuizing te bouwen en daarna naar ons te versturen. Het is ook mogelijk de complete subwoofer tegen een kleine meerprijs naar ons te versturen. Let wel dat u eerst het artikel dient te bestellen en af te rekenen voordat u de uitgebouwde module of complete subwoofer naar ons verstuurt, u dient namelijk een kopie factuur -of een handgeschreven ordernummer bij het pakket mee te versturen, anders kan u order niet in behandeling worden genomen.

Meer

Harman Kardon  Er zijn 13 producten.

Subcategorieën

  • BDS types Ruilmodule...

    Hier vindt u de omruilmodules van de BDS types die wij hanteren, voor ruilmodules houdt in dat uw uw eigen module demonteert en naar ons verstuurt. Na binnenkomst van uw module versturen wij de uitvoerig geteste ruilmodule! Wilt u een reparatie i.p.v. een ruilmodule klik dan op deze link.

  • Harman Kardon Subwoofers

    Prijzen zijn inclusief het retourneren, dus geen extra verzendkosten!    Het overzicht van de aangeboden subwoofers ruilmodules van Harman Kardon. U kunt de module zelf uitbouwen of de gehele Subwoofer naar ons versturen. Klik hier hoe u de module kunt uitbouwen! Wilt u geen ruilmodule maar een reparatie van uw eigen module klik dan hier!

filteren
per pagina
Weergegeven 1 - 6 van 13 items


Subwoofer reparatie

Voedingsreparatie

Accessoires