Audiocare.nl maakt gebruik van cookies, wilt u een goedwerkende website accepteer dan de cookies!

Harman Kardon SUB TS2 Ruilmodule

Direct uitvoerbaar

Gereviseerd-Gerepareerd

99,00 €

Meer infoSpecificaties omtrent deze reparatie:


Reparatie van de deze module omvat alle klachten welke zijn opgelost zoals;

 • Ploffen, kraken en rommelen

 • Spontaan inschakelen met rommelgeluiden

 • Brommen (continu)

 • Totaal niet meer inschakelen

 • Wel inschakelen maar geen geluid

 • Na verloop van tijd ± 20 min. in stand-by gaan,

 • Bijgeluiden welke ontstaan na een langere periode in gebruik

 • Kortom, alle klachten worden verholpen zodat u weer met plezier kunt luisteren naar uw woofer.

  Informatie omtrent deze module:


  Deze modules zijn gerepareerd (gereviseerd en gereinigd i.v.m. filmlaag lijmresten), alle aan slijtage onderhevige componenten in het voedingsgedeelte/geluidscircuit zijn vervangen, inclusief het verwijderen van geleidende lijmresten die de klachten door een chemische reactie naar jaren veroorzaken. Hierbij zijn ook slechte verbindingen (uitgedroogde soldeerverbindingen, (ontstaan door warmteontwikkeling) met name in het biascircuit (constante stroombron), na vervanging van deze componenten is dit circuit geheel fris en feitelijk in zijn geheel doorgesoldeerd.

  Voor de geïnteresseerden:

  Alle vervangen componenten in elektronische condensator (elco's) zijn uitgevoerd in een hogere werkspanning, (werkspanning van de HKTS is +15 Volt en - 15 Volt) alle werkspanningen van 16 Volt uitvoeringen zijn vervangen door 35 Volt exemplaren, -herhaling van klachten van verlopen componenten behoren tot het verleden. Ruilmodules zijn in een duurtest op dummy load 4 Ohm met monitoring uitvoerig getest op functie en werken volgens de specificatie zoals opgegeven door de fabrikant.


  Hoe gaat het omruilen in zijn werk


  U kunt deze module bestellen en afrekenen in de shop, u stuurt uw eigen uitgebouwde module compleet naar ons op, -inclusief kunststof afdekkap ter bescherming van de elektronica. Wanneer wij uw module hebben ontvangen, -u krijgt hiervan een bevestiging van per mail, dan sturen wij de ruilmodule naar het door u opgegeven adres tijdens uw registratie. Buiten het feit dat u van iedere status van ("uw pakket ontvangen" "tot gereed voor verzending" met track en trace informatie) per mail op de hoogte wordt gehouden, -duurt het gehele proces 2 a 3 werkdagen voordat u de module weer in uw bezit heeft.

  Versturen naar:

  AudioCare
  De Reulver 97
  7544 RT Enschede
  *053-477 1122

  (*dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:00 uur zaterdag 10:00 - 15:00 uur)

  Voeg altijd uw gegevens (bijv. kopie factuur welke u ontvangt bij aanschaf ruilmodule of een handgeschreven briefje) bij de module die u opstuurt naar Audiocare, met deze gegevens weten wij dat de ontvangen module van u is -en wij de ruilmodule naar u kunnen versturen.

   

  Belangrijk voor het versturen van uw module:


  Neem uw verantwoordelijkheid voor het versturen, neem altijd een ruime en deugdelijke omdoos om uw uitgebouwde module te versturen. Zo voorkomt u beschadigingen!!! Tot slot als reminder krijgt van ons nog een e-mail na uw bestelling waarin gevraagd wordt om de track en trace gegevens van uw vervoerder naar ons te versturen, wanneer het pakket is ontvangen kunnen wij de barcode scannen en krijgt u een bevestiging per mail dat uw zending is ontvangen.


  Voorwaarden voor onze ruilmodules:


  Modules afkomstig van hoogspanningsoverslag e/o inductie (blikseminslag) of doorgebrande transformator (door overbelasting) -modules waaruit onderdelen zijn verwijderd door derden -komen niet in aanmerking voor onze aangeboden ruilmodule. Bij deze constatering wordt de module geretourneerd en het bedrag gecrediteerd.

  Vragen over ruilmodules klik hier!

  Uitbouwen module uit behuizing

Download

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Harman Kardon SUB TS2 Ruilmodule

Harman Kardon SUB TS2 Ruilmodule

Ruilmodule Harman Kardon SUB TS2 (BQ)


Meer info over "Limiter verwijderen"Klik hier!

19 andere producten in dezelfde categorie:

Faqs

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...BDS types Ruilmodule voeding

Categorieën

Toppers