Wij respecteren uw privacy! Voor een goede werking van de website Audiocare.nl maken wij gebruik van cookies!

Infinity Overture 3 Ruilmodule O-LFAE3

Direct uitvoerbaar

Uitwisselmodule

119,95 €

Meer infoSpecificaties omtrent deze module:


Deze modules zijn gerepareerd (door sommigen ook "gereviseerd" genoemd), alle componenten in het voedingsgedeelte en eindtrap zijn vervangen -hierbij zijn ook de modificaties toegevoegd welke ook tot de laatst geproduceerde Infinity Overtures door de fabrikant zijn aangebracht. Tevens is de stand-by tijd aangepast naar ± 10 minuten, als er geen signaal meer wordt aangeboden. Deze Infinity Overture ruilmodules zijn in een duurtest getest op functie en werken naar behoren.

Wanneer er 1 van de module defect is, zal de andere ook spoedig volgen, ze hebben immers dezelfde branduren. Wij raden aan om beide modules gelijktijdig aan te bieden zodat u dit probleem heeft opgelost voor de toekomst.


Hoe gaat het in zijn werk


U kunt deze module bestellen en voldoen in de shop, u stuurt uw eigen uitgebouwde module compleet naar ons op. Als wij uw module hebben ontvangen dan sturen wij de ruilmodule naar het door u opgegeven afleveradres tijdens uw registratie. Uw ruilmodule zal binnen 3 werkdagen weer in uw bezit zijn!

Voeg altijd uw gegevens (bijv. kopie factuur welke u ontvangt bij aanschaf ruilmodule) bij de module dat u opstuurt naar Audiocare.nl, met deze gegevens weten wij dat uw module is ontvangen en wij de ruilmodule naar u kunnen versturen.

Belangrijk voor het versturen van uw module:


Neem uw verantwoordelijkheid voor het versturen, neem altijd een ruime en deugdelijke omdoos om uw uitgeboude module te versturen. Zo voorkomt u beschadigingen!!!


Voorwaarden voor onze ruilmodules:


Modules afkomstig van hoogspanningsoverslag e/o inductie (blikseminslag) of -modules waaruit onderdelen uit zijn verwijderd door derden komen niet in aanmerking voor onze aangeboden ruilmodule. Bij deze constatering wordt de module geretourneerd en het bedrag gecrediteerd minus de verzendkosten.

Faqs

Klanten met dit product gebruikten ook deze!Subwoofer reparatie

Voedingsreparatie

Accessoires