Audiocare.nl maakt gebruik van cookies, wilt u een goedwerkende website accepteer dan de cookies!

PostNLPostNL Label 


Een PostNL label bestellen


U kunt tijdens uw online bestelling van een reparatie e/o ruilmodule een verzendlabel van PostNL optioneel meebestellen.
Deze PostNL barcodelabel wordt u per email toegestuurd, deze barcodelabel kunt u uitprinten, en is met uw gegevens als afzender ingevuld en geadresseerd aan Audiocare te Enschede. 

De voordelen

Het behaalde voordeel met dit voorgeconfigureerde label is: u ziet direct wanneer uw label is aangemaakt, u krijgt de track en trace gemaild door PostNL, direct uitprinten, geen wachttijden bij het postloket, pakket direct afgeven bij een PostNL locatie in Nederland waar u eveneens een ontvangstbevestiging met de bijbehorende track en trace gegevens zult ontvangt.

De prijs


Voor 7.95 is uw zending tot 23 KG voorzien van een extra verzekerservice en een handtekening bevestiging, ontvanger (Audiocare Enschede) tekent hier voor bij aflevering. Deze service kan alleen als u in Nederland woont worden afgenomen! Bekijk hier de kosten van PostNL met extra verzekerservice als u het zelf op locatie  of online aanschaft!

Geldt niet voor België

Als u vanuit België een bestelling plaatst dan dient u de optie om een PostNL label voor u aan te maken NIET TE SELECTEREN, er zit in België geen vervoerder die een pakket met een PostNL gefrankeerd label accepteert. 
BDS types Ruilmodule voeding