Audiocare.nl maakt gebruik van cookies, wilt u een goedwerkende website accepteer dan de cookies!

PostNLPostNL Label 


Een PostNL label bestellen


U kunt tijdens uw online bestelling van een reparatie e/o ruilmodule een verzendlabel van PostNL optioneel meebestellen.
Deze PostNL barcodelabel wordt u per email toegestuurd, deze barcodelabel kunt u uitprinten, het label is geadresseerd aan Audiocare te Enschede. 

De voordelen

Het behaalde voordeel met dit voorgeconfigureerde label is: u ziet direct wanneer uw label is aangemaakt, u krijgt de track en trace per e-mail toegestuurd, direct uitprinten, geen wachttijden bij het postloket, pakket direct afgeven bij een PostNL locatie in Nederland waar u eveneens een ontvangstbevestiging met de bijbehorende track en trace gegevens zult ontvangt.

Prijzen tijdens het coronavirus

Door het coronavirus hebben wij gevraagd de pakketten met repairs alleen naar ons te versturen en niet meer persoonlijk langs te brengen.
Met deze maatregel komen wij u tegemoet met het meebestellen van PostNL verzendlabels waar wij in een deel van de kosten meebetalen.
Bij bijna alle aangeboden online reparaties heeft u de mogelijkheid het label van PostNL voor een betreffend  product onder de 10 Kg voor € 4.95 of een product boven de 10 Kg voor € 7.95 mee te bestellen om uw apparaat te versturen naar Audiocare.

U kunt hiermee uw pakket tot 23 KG versturen (een complete subwoofer TS2, TS7, TS11 weegt ± 18 KG), het standaard PostNL label is aangemaakt en geadresseerd aan Audiocare Enschede. Deze service kan alleen als u in Nederland woont worden afgenomen! Bekijk hier de kosten van PostNL

Geldt niet voor België

Als u vanuit België een bestelling plaatst dan dient u de optie om een PostNL label voor u aan te maken NIET TE SELECTEREN, er zijn te weinig aanname locaties in België welke de labels van PostNL accepteren. De prijzen bij alle reparatieproducten zijn altijd inclusief het retourneren, ook naar België.  
BDS types Ruilmodule voeding