Wij respecteren uw privacy! Voor een goede werking van de website Audiocare.nl maken wij gebruik van cookies!

PostNLPostNL Label 


Een PostNL label bestellen

Door het beleid ontstaan door Covid-19 m.b.t. de veiligheidsprotocollen - verzoeken wij de aanlevering van repairs het liefst per post aan te bieden. Persoonlijk repairs aanleveren graag vooraf na een telefonische afspraak. Met deze maatregelen komen wij u tegemoet met het optioneel meebestellen van een standaard PostNL label tegen een gereduceerd tarief. Bij bijna alle aangeboden online reparaties heeft u de mogelijkheid het standaard label van PostNL voor een betreffend product onder de 10 Kg voor € 4.95 of een product boven de 10 Kg voor € 5.95 mee te bestellen om uw apparaat te versturen naar Audiocare. U kunt hiermee uw pakket tot 23 KG versturen. Het standaard PostNL label is aangemaakt en geadresseerd aan Audiocare te Enschede. Deze service kan alleen als u woonachtig bent in Nederland worden afgenomen! Bekijk hier ter vergelijking de de tarieven van PostNL.

De voordelen

De behaalde voordelen met dit voorgeconfigureerde standaard PostNL label zijn; u ziet direct het aangemaakt label op de site van PostNL, u krijgt het label met bijbehorende track en trace informatie per e-mail ineens toegestuurd, direct uitprinten, geen wachttijden bij het postloket, pakket direct afleveren bij een PostNL locatie in Nederland waar u eveneens een ontvangstbevestiging met de bijbehorende track en trace gegevens zult ontvangt. Dit voorbeeld van een PostNL barcodelabel wordt u per email toegestuurd, deze barcodelabel kunt u uitprinten, het label is geadresseerd aan Audiocare te Enschede. ***PostNL labels kunnen niet worden nabesteld wanneer u deze optioneel tijdens uw bestelling niet selecteert en meebesteld.

Versturen vanuit België

Als u vanuit België een bestelling plaatst en u wilt ook een verzendlabel voor het versturen van uw reparatie naar Audiocare in Enschede zoals het hier in Nederland mogelijk is - dan dient u selectief te zijn deze optie "PostNL label versturen naar Audiocare" in Nederland aan te maken. Niet alle post aannamelocaties in België hebben een aannamepunt waar pakketten met een verzendlabel van PostNL worden geaccepteerd. Heeft u toch de mogelijkheid om deze in te leveren bij een PostNL servicepunt, dan is het optioneel voor u gewoon mee te bestellen. Het genereren van een PostNL-label is een automatisch proces welke in werking treedt na het selecteren van deze optie tijdens uw bestelling - nadat uw bestelling is betaald wordt het label aangemaakt, derhalve kunnen PostNL-labels niet worden nabesteld en achteraf niet worden gecrediteerd. De prijzen van alle standaard reparaties zijn inclusief het retourneren van uw pakket, zowel binnen Nederland als naar België.  
Subwoofer reparatie

Voedingsreparatie

Accessoires