Audiocare.nl maakt gebruik van cookies, wilt u een goedwerkende website accepteer dan de cookies!

Openingstijden en telefonische bereikbaarheid:


I.V.M. de gestelde richtlijnen van het RIVM voor het COVID19 coronavirus, zien wij uw bezoek graag tegemoet nadat er eerst een telefonische afspraak is gemaakt.

Telefonische bereikbaarheid en plannen bezoekafspraak.

Audiocare tracht de telefonische bereikbaarheid voor u zo klantvriendelijk als mogelijk te houden, dit zonder lange wachtenden in de rij. Mocht u een ingesprektoon krijgen dan is het wat drukker en zal de wachttijd langer dan 5 minuten bedragen. Ondanks dat de lijn in gesprek is, -ziet het systeem uw gemiste oproep. Op deze wijze *indien mogelijk zullen wij u terugbellen.

*Als u contact opneemt zonder nummerweergave (*geblokkeerde zichtbaarheid van uw nummer) kunnen wij u niet terugbellen, mogelijk dat u het een later nog eens probeert.


Bezoekafspraak plannen

Wij verzoeken u zoals hierboven in de tekst al eerder vermeld eerst een telefonische afspraak te maken alvorens u ons bezoekt op locatie. U krijgt van ons nadere instructies over aanleveringstijden en eventuele tips hoe de reparaties aan te leveren. 


Onze reguliere bereikbaarheid per telefoon:


Dinsdag t/m Vrijdag 10:00 - 17:00 uur,  bezoek alleen op afspraak!

Zaterdag 10:00 - 12:00 uur, bezoek alleen op afspraak!

Contact: ++31 (0)53-4771122

Voor PostNL zijn wij op maandag gewoon bereikbaar, mogelijk is deze info voor u van belang als u in het weekend wilt bestellen.
.
BDS types Ruilmodule voeding