Wij respecteren uw privacy! Voor een goede werking van de website Audiocare.nl maken wij gebruik van cookies!

AUTOSLEUTEL REPARATIE ENSCHEDE (Sleutelservice Autosleutel Electronica Enschede)

Wij kunnen uw autosleutel m.b.t. de betreffende interne electronica klachten repareren - het werkt dan weer zoals u het gewent was. Problemen met uw autosleutel zoals: het wel- of niet afsluiten - alarm in- en uitschakelen met als oorzaak meestal defecte of slechtwerkende interne (micro switches) schakelaartjes welke u aan de buitenkant bedient door deze in te drukken. Wij kunnen deze problemen vaak voor u oplossen. 

Oorzaak
Bovengenoemde problemen ontstaan vaak in de loop der jaren, sleutels vallen - het trillen en stoten tijdens de rit - denk ook aan de jaarlijkse temperatuurschommelingen in de auto - 's zomers in de zon waar temperaturen in de auto van 50 graden met gemak worden gehaald. Tijdens deze omstandigheden zet metaal uit - 's winters onder nul, hierdoor krimpt het metaal. Telkens als u de sleutel bedient om uw auto te ont- of te vergrendelen - wordt er kracht op de printplaat uitgeoefend - dit gaat jaar in jaar uit. Electronica componenten zoals switches - weerstanden - condensatoren - ic's etc. hebben metalen aansluitpunten, deze worden om ze op de printplaat te bevestigen, gesoldeerd. Soldeertin is een zacht metaalsoort - hierdoor kunnen er in de loop der jaren slechte soldeerverbindingen ontstaan - haarscheurtjes in soldeerverbindingen - waardoor de onderdelen uiteindelijk los op de printplaat komen te zitten en zo de werking van het proces verstoren. Al deze componenten op de betreffende kleine printplaat gemonteerd in de sleutelbehuizing kan bij een slecht contact een storing veroorzaken - met alle gevolgen van dien.

Korte opsomming van de meest voorkomende problemen:
1. Gaat met remote niet of moeilijk open / dicht
2. Starten geeft problemen
3. Reageert alleen van heel dichtbij
4. Soms werkt het wel / vaak niet
5. Een enkele of meerdere toetsen werken niet naar behoren
6. Toetsen dienen hard ingedrukt te worden voor er iets gebeurt

Oplossing
Wij hebben voor u de oplossing om deze storingen weer voor jaren te verhelpen. Uw problemen kunnen wij oplossen door switches welke slecht werken te vervangen - en slechte contacten door te solderen, wij beschikken over de juiste apparatuur om deze klus op een professionele wijze te repareren en te testen op de uiteindelijke werking.

Behuizingen
Wij leveren geen behuizingen voor sleutels - uitsluitend reparatie, wilt u de behuizing eveneens vervangen dan dient u deze zelf aan te leveren.

Kosten
De gemiddelde kosten zullen tussen de € 19.95 - 49.95 bedragen
Subwoofer reparatie

Voedingsreparatie

Accessoires