Wij respecteren uw privacy! Voor een goede werking van de website Audiocare.nl maken wij gebruik van cookies!

AUTOSLEUTEL REPARATIE ENSCHEDE (Sleutelservice Autosleutel Electronica Enschede)

Wij kunnen uw autosleutel m.b.t. de betreffende interne electronica klachten repareren - het werkt weer zoals u gewent bent. Problemen met uw autosleutel zoals: het wel- of niet afsluiten - alarm in- en uitschakelen met als oorzaak meestal defecte of slechtwerkende interne (micro switches) schakelaartjes welke u aan de buitenkant bedient door deze in te drukken. Wij kunnen deze problemen vaak voor u oplossen. Wij beschikken over de meeste uitvoeringen van diverse switches voor o.a. Renault - Opel - Volkswagen -  Peugeot - Seat welke door ons kunnen worden vervangen.

Oorzaak

Bovengenoemde problemen ontstaan vaak in de loop der jaren, sleutels vallen - het trillen en stoten tijdens de rit - denk ook aan de jaarlijkse temperatuurschommelingen in de auto, 's zomers in de zon waar temperaturen in de auto van 50 graden met gemak worden gehaald. Tijdens deze omstandigheden zetten metalen uit, 's winters onder nul, hierdoor krimpen de metalen. Ook het drukken op de sleutel om uw auto te ver- of te ontgrendelen - hierbij wordt er telkens krachten op de printplaat middels de interne switches uitgeoefend. Gesoldeerde componenten zijn van metaal - soldeertin is zachte metaal soort - en hierdoor kunnen slechte soldeerverbindingen ontstaan - haarscheurtjes in soldeerverbindingen - op de printplaat gemonteerd in de sleutelbehuizing.

Oplossing


Wij hebben voor u de oplossing om deze storingen weer voor jaren te verhelpen. Uw problemen kunnen wij oplossen door switches welke slecht werken te vervangen - en slechte contacten door te solderen, wij beschikken over de juiste apparatuur om deze klus op een professionele wijze te repareren en te testen op de uiteindelijke werking.


Behuizingen

Wij leveren geen behuizingen voor sleutels - uitsluitend reparatie, wilt u de behuizing eveneens vervangen dan dient u deze zelf aan te leveren.

Kosten

De gemiddelde kosten zullen tussen de € 20 en de € 40 bedragen - de tijdsbesteding voor reparatie is tussen de 20 en 40 minuten.
Onze openingstijden!!!
Subwoofer reparatie

Voedingsreparatie

Accessoires