Wij respecteren uw privacy! Voor een goede werking van de website Audiocare.nl maken wij gebruik van cookies!

AUTOSLEUTEL REPARATIE ENSCHEDE (Sleutelservice Autosleutel Electronica Enschede)

Wij kunnen uw autosleutel m.b.t. de betreffende electronica repareren zodat deze weer werkt als nieuw! Problemen met uw autosleutel zoals: het wel- of niet op slot gaan van uw auto, de auto niet kunnen starten of soms wel etc. etc., met als oorzaak defecte of slechtwerkende (micro switches) schakelaartjes welke u aan de buitenkant van de sleutel indrukt om de auto op slot te doen of juist te openen, e/o slechte contacten van componenten zoals een IC in uw sleutel. Wij hebben directe oplossingen op voorraad zoals switches voor Renault, Opel, Volkswagen en Seat welke direct kunnen worden vervangen.

Bovengenoemde problemen ontstaan vaak in de loop der jaren, sleutels vallen en wat dacht u van de jaarlijkse temperatuurschommelingen -in de auto, 's zomers 50 graden, in deze omstandigheden zetten metalen uit, 's winters onder nul, hierdoor krimpen de metalen. Gesoldeerde componenten zijn van metaal en hierdoor kunnen slechte soldeerverbindingen ontstaan (metaalmoeheid) op de kleine printplaat, welke in uw sleutel gemonteerd zit.

Wij hebben voor u de oplossing om deze storingen weer voor jaren te verhelpen. Uw problemen kunnen wij oplossen door switches welke slecht werken te vervangen en slechte contacten door te solderen, hierbij beschikken wij over hete lucht, IR-soldering en een conventioneel soldeerstation. Door onze ruime 30 jarige ervaring in het vinden van oplossingen en herstelwerkzaamheden in de radio-, tv- ,computer- en electronica-reparaties, zal het u niets verbazen dat deze wij u op deze wijze met de juiste meetapparatuur ook zichtbaar in kaart kunnen brengen wat uw sleutel wel of niet doet. Beschouw ons als het servicepunt waar uw autosleutel in kaart wordt gebracht om er zo goed en zo snel mogelijk tegen acceptabele kosten weer uit te komen. 

Voor een nieuwe autosleutel betaalt u bij de dealer al snel tussen de 120.- en 350 euro voor een vervangend nieuw exemplaar. Het alternatief voor u is dat wij voor u door de microswitches vervangen-, het doorsolderen van de electronica en nieuwe batterijen, hiervoor bent u ongeveer tussen de 20.- en 40.- Euro aan acceptabele kosten kwijt. Heeft u problemen met uw autosleutel, neemt u dan gerust contact op met ons.

Onze openingstijden!!!
Subwoofer reparatie

Voedingsreparatie

Accessoires