Audiocare.nl maakt gebruik van cookies, wilt u een goedwerkende website accepteer dan de cookies!
Audiocare uw specialist voor Harman Kardon | JBL & Infinity


Audiocare repareert Harman Kardon-, JBL en Infinity voor bekende grote verkoopketens en technische diensten uit Nederland-, België en Duitsland buiten de *garantieperiode! (*dat is precies 2 jaar na uw aanschaf!) U kunt hier als particulier ook gebruik van maken, ook wanneer uw apparaat opgestuurd is geweest naar bijv. de importeur of andere technische dienst en daar is afgeschreven doordat onderdelen niet meer leverbaar zijn.

Audiocare hersteld 99% van alle aangeboden reparaties, het reparatieslagingspercentage voor uw apparatuur is dus erg groot. Vele honderden aangeboden apparaten van Subwoofers-, BDS-, AVR-, HK en HS types zijn de afgelopen jaren door onze succesvol uitgevoerde reparaties, -het milieu bespaard gebleven. Dit alles tegen zeer acceptabele prijzen voor een tweede ronde van uw enigszins toch kostbaar apparaat. Genoemde prijzen van de voorgeconfigureerde reparaties zijn inclusief verzendkosten voor het retourneren van uw repair. Tevens bestaat de mogelijkheid bij de meeste reparaties om optioneel voor € 5.00 een PostNL label mee te bestellen om uw pakket naar Audiocare Enschede te versturen.


Bespaar op de onderzoekskosten als uw apparaat buiten de garantie valt, maak direct gebruik van onze service en weet vooraf wat u kwijt bent met de voorgeconfigureerde reparaties e/o ruilmodules en natuurlijk met het wettelijk garantietermijn.

Hierbij willen wij u begeleiden om de juiste reparatiekeuze voor Harman Kardon te kunnen maken. Klik op de bijgaande foto's die wij voor u hebben geplaatst om zo eenvoudig bij uw product uit te komen. Ook bieden wij uw een aantal mogelijkheden, namelijk; reparatie of de "kant en klare" ruilmodules. 

Ter info: alle reparaties inclusief de ruilmodules die wij kant en klaar aanbieden zijn gemodificeerd en voorzien van de beste interne componenten. Dit houdt in dat alle klachten eruit zijn gehaald, ook als de klachten zich nog niet voordeden. Gebruikte componenten zijn van het merk Panasonic en Vishay, deze hebben waar nodig de dubbele werkspanning als de voorheen gebruikte componenten. Voor alle duidelijkheid; Getoonde prijzen zijn inclusief btw en wordt gratis geretourneerd, er worden geen extra verzendkosten meer in rekening gebracht. 

 


    

Komt u deze bekend voor! 

BDS Types

Bent u in het bezit van een BDS type

Klikt u in dit geval wanneer u een ongeveer gelijk uitziend exemplaar heeft -op de foto, u wordt dan naar het overzicht gelinkt waaruit u een keuze kunt maken uit uw eigen type. Staat uw type van HK er niet bij -bel of mail ons, sommige types zijn hetzelfde en kunt u op ons advies de bestelling uitvoeren.

Ziet u SUB er ongeveer zo uit


Bent u in het bezit van een Harman Kardon HKTS type

Klikt u in dit geval wanneer u een ongeveer gelijk uitziend exemplaar heeft -op de foto, u wordt dan naar het overzicht gelinkt waaruit u een keuze kunt maken uit uw eigen type. Staat uw type van HK er niet bij -bel of mail ons, sommige types zijn hetzelfde en kunt u op ons advies de bestelling uitvoeren.

Ziet u AVR of HK er ong. zo uit

AVR-TYPE

Bent u in het bezit van een HK AVR of HK type


Klikt u in dit geval wanneer u een ongeveer gelijk uitziend exemplaar heeft -op de foto, u wordt dan naar het overzicht gelinkt waaruit u een keuze kunt maken uit uw eigen type. Staat uw Harman Kardon AVR of HK uitvoering er niet tussen, -bel of mail ons, sommige types zijn hetzelfde en kunt u op ons advies de bestelling uitvoeren.
BDS types Ruilmodule voeding