Wij respecteren uw privacy! Voor een goede werking van de website Audiocare.nl maken wij gebruik van cookies!
Audiocare uw specialist voor Harman Kardon | JBL & Infinity

Audiocare repareert uitsluitend Harman Kardon - JBL - Infinity audioproducten voor bekende grote verkoopketens en technische diensten uit Nederland, België en Duitsland buiten de *garantieperiode! (*dat is exact 2 jaar na uw aanschaf!) Als particulier bent u natuurlijk van harte welkom en voelen wij ons vereerd dat u een ons een bezoek komt brengen op Audiocare.nl of op afspraak aan de Reulver 97 in Enschede.

Audiocare hersteld 99% van alle aangeboden reparaties, het reparatieslagingspercentage voor uw apparatuur is dus erg groot. Vele honderden aangeboden apparaten welke u door de jaren heen goede diensten heeft bewezen -zoals: Subwoofers, CD spelers, Blu-ray spelers, voor- en eindversterkers, tuners etc. etc. - zijn de afgelopen jaren door Audiocare succesvol uitgevoerde reparaties, - het milieu bespaard gebleven en doorgegaan voor succesvolle 2e ronde.

Door onze jarenlange ervaring - m.b.t. deze merken is er een grote digitale kennisbank opgebouwd, reparaties kunnen tegen zeer acceptabele prijzen worden uitgevoerd. Genoemde prijzen van de voorgeconfigureerde reparaties zijn inclusief verzendkosten voor het retourneren van uw repair. Tevens is er een mogelijkheid bij de meeste reparaties om optioneel voor 5 €uro een PostNL label mee te bestellen om uw repair naar Audiocare Enschede te versturen.

Bespaar op onderzoekskosten, waar de meeste technische diensten geen ervaring hebben met Harman - JBL - Infinity betaald u toch voor een niet bewezen dienst de onderzoekskosten. Valt u defect apparaat buiten de garantieperiode neem dan direct contact op met Audiocare of maak gebruik van de voorgeconfigureerde reparaties.

Hierbij willen wij u begeleiden om de juiste reparatiekeuze voor Harman Kardon - JBL - Infinity te kunnen maken. Klik op de bijgaande foto's die wij voor u hebben geplaatst om zo eenvoudig bij uw gevraagd product uit te komen. Ook bieden wij uw een aantal mogelijkheden, namelijk; reparatie of de "kant en klare" ruilmodules.

Ter info: alle reparaties inclusief de omruilmodules die wij kant en klaar aanbieden zijn gemodificeerd en voorzien van de beste interne componenten. Dit houdt in dat alle klachten eruit zijn gehaald, ook als de klachten zich nog niet voordeden. Gebruikte componenten zijn van het merk Panasonic en Vishay, deze hebben waar nodig de dubbele werkspanning als de voorheen gebruikte componenten. Voor alle duidelijkheid; Getoonde prijzen zijn inclusief btw en wordt gratis geretourneerd, er worden geen extra verzendkosten meer in rekening gebracht.  

 


    

Komt u deze bekend voor! 

BDS Types

Bent u in het bezit van een BDS type

Klikt u in dit geval wanneer u een ongeveer gelijk uitziend exemplaar heeft -op de foto, u wordt dan naar het overzicht gelinkt waaruit u een keuze kunt maken uit uw eigen type. Staat uw type van HK er niet bij -bel of mail ons, sommige types zijn hetzelfde en kunt u op ons advies de bestelling uitvoeren.

Ziet u SUB er ongeveer zo uit


Bent u in het bezit van een Harman Kardon HKTS type

Klikt u in dit geval wanneer u een ongeveer gelijk uitziend exemplaar heeft -op de foto, u wordt dan naar het overzicht gelinkt waaruit u een keuze kunt maken uit uw eigen type. Staat uw type van HK er niet bij -bel of mail ons, sommige types zijn hetzelfde en kunt u op ons advies de bestelling uitvoeren.

Ziet u AVR of HK er ong. zo uit

AVR-TYPE

Bent u in het bezit van een HK AVR of HK type


Klikt u in dit geval wanneer u een ongeveer gelijk uitziend exemplaar heeft -op de foto, u wordt dan naar het overzicht gelinkt waaruit u een keuze kunt maken uit uw eigen type. Staat uw Harman Kardon AVR of HK uitvoering er niet tussen, -bel of mail ons, sommige types zijn intern hetzelfde en kunt u op ons advies de bestelling uitvoeren.
Subwoofer reparatie

Voedingsreparatie

Accessoires