AudioCare maakt gebruik van cookies, wilt u een goedwerkende website accepteer dan de cookies!
Welkom bij Audiocare, de servicepagina voor Harman Kardon Service & Reparatie


Audiocare.nl repareert Harman Kardon voor bijna alle bekende ketens en eveneens technische diensten uit Nederland, België en Duitsland buiten de *garantieperiode! (*na precies 2 jaar!) U kunt hier als particulier ook gebruik van maken. Ook wanneer uw apparaat is opgestuurd naar de importeur en hier is afgeschreven doordat onderdelen niet meer leverbaar zijn, is de kans van slagen  95% dat u het bij Audiocare.nl wel gerepareerd krijgt. Vele honderden apparaten van Subwoofer, BDS en AVR types zijn de afgelopen jaren door onze reparaties het milieu bespaard gebleven en hersteld  tegen acceptabele kosten.

Bespaar onderzoekskosten als uw apparaat buiten de garantie valt, maak direct gebruik van onze service en weet vooraf wat u kwijt bent.    

Hierbij willen wij u begeleiden om de juiste reparatiekeuze voor Harman Kardon te kunnen maken. Klik op de bijgaande foto's die wij voor u hebben geplaatst om zo eenvoudig bij uw product uit te komen. Ook bieden wij uw een aantal mogelijkheden, namelijk; reparatie of de "kant en klare" ruilmodules. 

Ter info: alle reparaties inclusief de ruilmodules die wij kant en klaar aanbieden zijn gemodificeerd en voorzien van de beste interne componenten. Dit houdt in dat alle klachten eruit zijn gehaald, ook als de klachten zich nog niet voordeden. Gebruikte componenten zijn van het merk Panasonic en Vishay, deze hebben de dubbele werkspanning als de voorheen gebruikte componenten. Getoonde prijzen zijn inclusief btw en wordt gratis geretourneerd, er worden geen verzendkosten in rekening gebracht. 

 


    

Komt u deze bekend voor! 

BDS Types

Bent u in het bezit van een BDS type

Klikt u in dit geval wanneer u een ongeveer gelijk uitziend exemplaar heeft -op de foto, u wordt dan naar het overzicht gelinkt waaruit u een keuze kunt maken uit uw eigen type. Staat uw type van HK er niet bij -bel of mail ons, sommige types zijn hetzelfde en kunt u op ons advies de bestelling uitvoeren.

Ziet u SUB er ongeveer zo uit


Bent u in het bezit van een Harman Kardon HKTS type

Klikt u in dit geval wanneer u een ongeveer gelijk uitziend exemplaar heeft -op de foto, u wordt dan naar het overzicht gelinkt waaruit u een keuze kunt maken uit uw eigen type. Staat uw type van HK er niet bij -bel of mail ons, sommige types zijn hetzelfde en kunt u op ons advies de bestelling uitvoeren.

Ziet u AVR er ongeveer zo uit

AVR-TYPE

Bent u in het bezit van een Harman Kardon AVR type


Klikt u in dit geval wanneer u een ongeveer gelijk uitziend exemplaar heeft -op de foto, u wordt dan naar het overzicht gelinkt waaruit u een keuze kunt maken uit uw eigen type. Staat uw Harman Kardon AVR uitvoering er niet tussen, -bel of mail ons, sommige types zijn hetzelfde en kunt u op ons advies de bestelling uitvoeren.
BDS types Ruilmodule voeding