Audiocare.nl maakt gebruik van cookies, wilt u een goedwerkende website accepteer dan de cookies!
Audiocare, Harman Kardon Specialist Reparatie & Service


Audiocare.nl repareert Harman Kardon voor bijna alle bekende ketens en eveneens technische diensten uit Nederland, België en Duitsland buiten de *garantieperiode! (*dat is precies 2 jaar na uw aanschaf!) U kunt als particulier hier ook gebruik van maken, ook wanneer uw apparaat opgestuurd is geweest naar de importeur en daar is afgeschreven doordat onderdelen niet meer leverbaar zijn.

De kans van slagen is check-icon.png 99.9% dat u het bij Audiocare.nl wel gerepareerd krijgt. Vele honderden apparaten van Subwoofers, BDS, AVR en HK types zijn de afgelopen jaren door onze uitgevoerde reparaties het milieu bespaard gebleven. Dit alles tegen zeer acceptabele prijzen waar u echt wat mee kunt.


Bespaar op de onderzoekskosten als uw apparaat buiten de garantie valt, maak direct gebruik van onze service en weet vooraf wat u kwijt bent met de voorgeconfigureerde reparaties e/o ruilmodules en natuurlijk met garantie.

Hierbij willen wij u begeleiden om de juiste reparatiekeuze voor Harman Kardon te kunnen maken. Klik op de bijgaande foto's die wij voor u hebben geplaatst om zo eenvoudig bij uw product uit te komen. Ook bieden wij uw een aantal mogelijkheden, namelijk; reparatie of de "kant en klare" ruilmodules. 

Ter info: alle reparaties inclusief de ruilmodules die wij kant en klaar aanbieden zijn gemodificeerd en voorzien van de beste interne componenten. Dit houdt in dat alle klachten eruit zijn gehaald, ook als de klachten zich nog niet voordeden. Gebruikte componenten zijn van het merk Panasonic en Vishay, deze hebben waar nodig de dubbele werkspanning als de voorheen gebruikte componenten. Getoonde prijzen zijn inclusief btw en wordt gratis geretourneerd, er worden geen extra verzendkosten meer in rekening gebracht. 

 


    

Komt u deze bekend voor! 

BDS Types

Bent u in het bezit van een BDS type

Klikt u in dit geval wanneer u een ongeveer gelijk uitziend exemplaar heeft -op de foto, u wordt dan naar het overzicht gelinkt waaruit u een keuze kunt maken uit uw eigen type. Staat uw type van HK er niet bij -bel of mail ons, sommige types zijn hetzelfde en kunt u op ons advies de bestelling uitvoeren.

Ziet u SUB er ongeveer zo uit


Bent u in het bezit van een Harman Kardon HKTS type

Klikt u in dit geval wanneer u een ongeveer gelijk uitziend exemplaar heeft -op de foto, u wordt dan naar het overzicht gelinkt waaruit u een keuze kunt maken uit uw eigen type. Staat uw type van HK er niet bij -bel of mail ons, sommige types zijn hetzelfde en kunt u op ons advies de bestelling uitvoeren.

Ziet u AVR of HK er ong. zo uit

AVR-TYPE

Bent u in het bezit van een HK AVR of HK type


Klikt u in dit geval wanneer u een ongeveer gelijk uitziend exemplaar heeft -op de foto, u wordt dan naar het overzicht gelinkt waaruit u een keuze kunt maken uit uw eigen type. Staat uw Harman Kardon AVR of HK uitvoering er niet tussen, -bel of mail ons, sommige types zijn hetzelfde en kunt u op ons advies de bestelling uitvoeren.
BDS types Ruilmodule voeding