Wij respecteren uw privacy! Voor een goede werking van de website Audiocare.nl maken wij gebruik van cookies!

Online repair


Het gaat net zo makkelijk als online winkelen zoals u mogelijk al gewend bent....!

Audiocare introduceert "reparatie online" waarbij wij een tal van reparaties online aanbieden waar u gebruik van kunt maken. Als consument weet u vooraf de prijs wat deze reparatie(s) kost(en), de klachten worden duidelijk omschreven, en als uw klacht erbij staat en u vindt de prijs okay, dan kunt u deze online reparatie bestellen-, afrekenen en uw apparaat of module naar ons versturen.

Online reparatie is de meest efficiënte wijze om uw reparatie aan te bieden, milieuvriendelijk, tijd- en kostenbesparend. Alvorens wij uw apparaat retourneren, testen wij uw apparaat of module natuurlijk op functie, wanneer dit allemaal correct is gaat deze op transport naar de locatie waar u deze afgeleverd wilt hebben, bijvoorbeeld op uw werk wanneer u overdag niet thuis bent. 

Binnen afzienbare tijd, meestal tussen 3 a 5 werkdagen, heeft u uw apparaat of module gerepareerd in uw bezit.
Doordat wij veel reparaties voor diverse audiobedrijven en importeurs uitvoeren, hebben wij veel ervaring met deze modellen (types) die online vermeld staan, voor de meeste individuele modellen zijn er al 500+ reparaties uitgevoerd, klachten zijn door deze aantallen doorgrond en is de oplossing voor alle modules 100% gegarandeerd. 

Zelf een reparatie brengen 


Wanneer u in de buurt woont-, of u moet in de omgeving van Enschede zijn, dan kunt u natuurlijk uw reparatie gewoon zonder afspraak komen brengen, bekijk onze actuele openingstijden door hier te klikken!
Subwoofer reparatie

Voedingsreparatie

Accessoires