Wij respecteren uw privacy! Voor een goede werking van de website Audiocare.nl maken wij gebruik van cookies!

Harman Kardon AVR Service Check & Repair

Direct uitvoerbaar

Ter reparatie

69,95 €

Meer info

Service Check & Repair Harman Kardon AVR-type reparatie/onderzoek.Wat is "Service - Check & Repair" eigenlijk?

Service - Check & Repair is bedoelt voor u als klant - om uw - ouder - apparaat voor onderzoek en reparatie aan te bieden. Om een voorbeeld te noemen; de problemen beginnen vaak al met de inhoud van de klachtomschrijving - gesteld per e-mail of telefonisch doorgegeven - met de verwachting het juiste antwoord en prijsstelling te ontvangen, dit blijft altijd een lastig punt.

Bepaalde klachten kunnen dezelfde symptomen hebben en andersom. U krijgt op basis van de klachtomschrijving een uitkomst welke voor u meestal op voorhand een negatief besluit oplevert. Besef dat u niet vaak direct met een technici - welke specifieke kennis van zaken heeft - direct aan de telefoon of per e-mail converseert, degene die u met u converseert zijn vaak medewerkers.... zodat de technici hun werk ongestoord kunnen blijven uitvoeren.

Wanneer een apparaat door een specialist onderhanden wordt genomen - iemand die elke dag met het merk en aanverwante apparaten werkt - dan weet u dat deze ervaring direct invloed heeft op de prijs. Langdurig zoeken naar een fout is niet meer aan de orde, reparatiekosten blijven op deze wijze betaalbaar en geeft u als klant ook direct een goed gevoel.

Wanneer u overweegt een "Service - check & repair" te laten uitvoeren - weet u dat u altijd grip heeft op de kosten. Deze service biedt een controle op het betreffende apparaat - inclusief het opheffen van de meest voorkomende problemen - en verplicht u verder tot niets. Geen addertjes onder het gras of regeltjes na afloop die om de hoek komen kijken.

Bij wijze van experiment is Audiocare in januari 2021 gestart met een aantal zakelijke klanten - welke gezamenlijk in het afgelopen half jaar - een twee honderdtal apparaten hebben aangeleverd (gemeten tot 07-07-2021) en behandeld met "Service - check & repair". Maar liefst 76% - 3 van de 4 apparaten - van het aanbod is met de kosten van €69.95 - de kostprijs voor - "Service - check & repair"  inclusief retourneringskosten - hersteld. 

Hoe werkt het - Service Check & Repair.

Heeft u uw Harman Kardon - ongeacht welk AVR type - leeftijd en klacht, defect - en u wilt deze laten repareren /onderzoeken.....
Dat is vanaf nu heel simpel met deze nieuwe "Service - Check & Repair" mogelijkheid van Audiocare.

U kunt deze service online bestellen en afrekenen en vervolgens het apparaat naar ons versturen. Het bedrag wat u afrekent bevat reparatie / onderzoektijd en het retourneren van uw apparaat, helemaal compleet dus.

Bij binnenkomst controleren wij uw Harman Kardon AVR wat er defect is, is dit een veel voorkomende klacht dan wordt dit hersteld en retourneren wij het apparaat.

Is het defect wat omvangrijker dan krijgt u hiervan een melding met alle inhoudelijke informatie en de eventuele bijkomende kosten. Indien u akkoord gaat dan krijgt u een nacalculatie en wordt het betreffende (besteld) hersteld - getest - en geretourneerd.

Een statusmelding van "binnenkomst" tot "gereedmelding" van uw aangeboden reparatie - ontvangt u altijd per e-mail, deze informatie kunt u ook 24/7 online inzien als u bent ingelogd op audiocare.nl onder het kopje lopende reparaties/bestellingen.


Hoe werkt een nacalculatie

Als er een omvangrijker probleem is geconstateerd welke niet dekkend is in het door u afgerekende bedrag voor - Service Check en Repair - dan krijgt u eerst een vrijblijvende prijsindicatie. Gaat u akkoord met het voorgestelde, dan pas ontvangt u een nacalculatie. 

Een nacalculatie krijgt u als link per e-mail toegestuurd met daarin omschreven de informatie en kosten zoals aan u vooraf vermeld. Deze kunt u voldoen middels een naar keuze voorgestelde transactie met iDEAL - PayPal - Creditcard - Bancontant afhandelen. Na de betaling wordt uw opdracht verwerkt en afgehandeld. 

Heeft u zich naderhand door welke redenen dan ook toch bedacht om van de voorgestelde prijsopgaaf van de nacalculatie af te zien - door de betaling niet uit te voeren - laat ons dit dan even per e-mail weten -  dan sturen wij uw opdracht met PostNL retour.


Info over het versturen:

Klik hier voor meer informatie over het versturen!

1 ander product in dezelfde categorie:

FaqsSubwoofer reparatie

Voedingsreparatie

Accessoires