Wij respecteren uw privacy! Voor een goede werking van de website Audiocare.nl maken wij gebruik van cookies!

Harman Kardon BDS 277 BDS 577 Voedings ruilmodule add Bluetooth

Direct uitvoerbaar

Uitwisselmodule

89,95 €

Meer info

Specificaties omtrent deze ruilmodule BDS277/577:


Herstelwerkzaamheden zijn uitgevoerd m.b.t. het gespecificeerde voedingsgedeelte i.c.m. de hieronder beschreven klachten; genoemde types zijn exact gelijk aan elkaar!


Klachten welke zich voordoen bij dit type BDS277 e/o BDS577:


  1. Start niet op, geen display!

  2. Werkt het eerste halfuur goed en valt daarna uit.

  3. Alleen de standby functie werkt, na het opstarten valt ook de standby uit.

  4. Na het uitnemen van de netspanning en na ± 10 minuten weer inschakelen herhaalt zich de klacht.

  5. Addertje onder het gras: Knippert de LED kortstondig wit en schakelt dan naar oranje selecteer dan de optie Bluetooth reparatie toevoegen! Deze optie kunt u bij de prijsaanduiding terugvinden. Wanneer u hier gebruik van maakt stuurt u dan het complete apparaat zonder acc. zoals afstandsbediening naar ons toe.

  6. Op gerepareerde modules zit standaard 3 maanden garantie.

  7. Ontkoppel altijd het apparaat van het lichtnet wanneer u het apparaat opent.


Hoe gaat het in zijn werk!


Audiocare levert kant en klare ruilmodules, u dient dan het voedingsgedeelte wel eerst zelf uit te bouwen en deze naar ons te versturen.
Nadat u de bestelling heeft doorgevoerd kunt u de uitgebouwde voedingsmodule naar ons versturen graag goed verpakt. Zorg voor een goede opvulling zodat de module stevig in de doos zit, zodat er geen schade tijdens transport kan optreden. Print de factuur die u verkrijgt bij de bestelling uit en voeg deze bij uw reparatie in de doos, op deze wijze weten wij dat de module van u is wanneer deze in ons magazijn aankomt. Kunt u niet printen voer dan een handgeschreven briefje bij de zending en schrijf het ordernummer op de doos. -GEBRUIK GEEN ENVELOPPE OM MODULES TE VERSTUREN- 

U kunt de module niet zelf uitbouwen!


Wanneer u niet de mogelijkheid heeft-, het juiste gereedschap ontbreekt of u wilt het zelf niet om de module uit te bouwen! Dan is het ook mogelijk om uw complete BDS unit naar ons op te sturen, dan wisselen wij voor u de voedingsmodule uit, selecteer deze keuze bij opties; uit- en inbouw door Audiocare. Binnen 1 tot 3 werkdagen ontvangt u een goedwerkende ruilmodule retour, u wordt overigens van iedere status per e-mail op de hoogte gehouden, geldt van pakket ontvangen van uw pakket tot gereed voor verzending. Track en trace ontvangt u van de DPD wanneer het pakket wordt ingescand! (barcode)FaqsSubwoofer reparatie

Voedingsreparatie

Accessoires