Wij respecteren uw privacy! Voor een goede werking van de website Audiocare.nl maken wij gebruik van cookies!

Harman Kardon AVR Service Check & Repair

Direct uitvoerbaar

Ter reparatie

69,95 €

Meer info

Service Check & Repair Harman Kardon AVR-type reparatie/onderzoek.


Wat kunt u verwachten:

Na de bestelling van deze service kunt u uw Harman Kardon beginnend met AVR - ongeacht welk AVR type en leeftijd - ter reparatie aanleveren wanneer het niet duidelijk is wat er aan uw apparaat precies mankeert. Het is niet altijd mogelijk om vooraf te zeggen wat het probleem is en wat de kosten zullen bedragen.

Meten is weten! Wanneer u gebruik maakt van deze service dan controleren wij het apparaat en zoeken wij uit wat er aan de hand is, dit wordt het vooronderzoek genoemd. Het behoort ook tot de mogelijkheid dat het apparaat in het vooronderzoek voor de gemaakte kosten gerepareerd en hersteld kan worden. Daarna krijgt u een gereedmelding en sturen wij het apparaat gerepareerd retour. Niet alle reparaties zijn per definitie kostbaar.

Als er geconstateerd wordt dat de kosten voor reparatie hoger worden dan melden wij dit vooraf, wij stellen u zonder enige verplichting op de hoogte voor wat de eventuele bijkomende kosten gaan bedragen.   


De kostenberekening:

De kosten á €69.95 incl. btw hierin zit 1 uur arbeidsloon en er is €15.- gereserveerd voor regelmatig voorkomend klein materiaal, tevens is er € 6.95 gereserveerd voor het retourneren met PostNL, het retourneren zit dus tevens bij de prijs in. 

Extra optie: Verzendlabel naar audiocare.nl:

Als extra mogelijkheid kunt u tevens gebruik maken van een verzendlabel van PostNL. Dit verzendlabel kunt u optioneel zelf te selecteren bij deze opdracht, de bijkomende kosten zijn € 6.95. Er wordt dan automatisch een PostNL label aangemaakt met het juiste adres naar Audiocare te Enschede en bijbehorende track en trace, dit wordt ineens per e-mail naar u verzonden.
Dit label kunt u uitprinten en op de doos bevestigen. Het label wat u ontvangt is voor het versturen tot 23 Kg en aan te leveren bij een PostNL locatie. Het label wordt gescand bij aflevering op het PostNL locatie en u ontvangt hiervoor een ontvangstbewijs.

Info over het versturen:

Klik hier voor meer informatie over het versturen!

30 andere producten in dezelfde categorie:

FaqsSubwoofer reparatie

Voedingsreparatie

Accessoires