Audiocare.nl maakt gebruik van cookies, wilt u een goedwerkende website accepteer dan de cookies!

Diensten

1.Schaderapport

Toestelschade bij brand-, water-, val-, stoot- of bliksemschade!

AudioCare SchadeafhandelingEen ongeluk zit in een klein hoekje, u kent het wel! AudioCare regelt voor u na onderzoek een officieel schaderapport digitaal online. Wanneer u schade heeft ondervonden aan uw apparatuur, dit kunnen schades zijn aan; tv's, audio-apparatuur, luidsprekers, keukenapparatuur, wasmaschines, drogers, computers, laptops, printers, (mobiele) ontvangst-apparatuur zoals mobieltjes etc, etc. Schadeverslagen worden op een vakkundige wijze voor u gemaakt, met verslag en foto's en natuurlijk de totaal omvattende schadekosten die zijn ontstaan. Alle informatie omtrent uw schade is privé online (niet door anderen zichtbaar), -inclusief fotomateriaal is in te zien, ook door uw verzekering! Wij nemen contact op met uw verzekerings tussenpersoon om zo de schade direct af te handelen. Heeft u schade ondervonden aan uw apparatuur, neemt u dan contact met ons op -wij zorgen voor een goede en snelle afwikkeling tussen u en uw verzekering.

PraktijkschadeVoorbeelden praktijkschade LCD TVHier ziet u een voorbeeld van een schade aan een LCD TV, hier is een flinke kras langs het scherm te zien. U kunt het zich misschien niet voorstellen, maar dit toestel stond in een gang waar een kind met een fiets met het pedaal langs het scherm is gelopen.

BetrokkenenHet was tijdens een verhuizing bij de buren, onze dochter pakte de fiets van het buurmeisje en toen was het mis. We hebben nog geprobeerd om het weg te poetsen maar dat heeft het nog erger gemaakt. We hebben onze verzekeringsagent gebeld en die heeft ons naar AudioCare verwezen voor een schaderapport. Prima afwikkeling!DianeBij AudioCare weten ze exact wat er in kaart moet worden gebracht bij schade, internationaal toegang tot databases waar zo'n beetje alle apparaten in zijn aangemeld. Hiermee spaart men een hoop tijd en kosten en kan er snel en vakkundig een schaderapport worden aangemaakt. De wijze hoe het rapport online word aangeboden, daar werd zelfs de verzekeraar nog blij van!Willem de Lange AssurantiënBDS types Ruilmodule voeding